Literatura, muzyka, kino, teatr
Forum - Literatura, muzyka, kino, teatr
jasne, jest to sztuka "Zagraj to jeszcze raz, Sam" . teraz nie dawno była premiera w w teatrze Michała Żebrowskiego w Warszawie. Pozdrawiam |
Nic o tym nie słyszałam Teraz obserwując siebie, kieruję się hasłem "Z boku na siebie patrzę, bawiąc się jak w tatrze". Moje życie w chwili obecnej jest równie kolorowe, jak te na deskach teatru. |
Witam a propo cen biletów do Teatru bywa bardzo różnie. za spektakl "Klimakterium"w Krakowie można nawet zapłacić 60 zł od osoby...Czy to dużo czy mało? |
Hej wybieram się w sobotę do teatru, może podpowiecie co fajnego zobaczyć |
Jagoda skąd jesteś? Jeśli z okolic Wrocławia to proponuję Teatr Komedii. Renata ceny biletów w granicach 40-60zł. |
Ceny za wystawiany spektakl nie są tanie,ale trzeba zapłacić od 50 - 60 zł do dobrego teatru w Krakowie. Bardzo lubię teatr Słowackiego jest naprawdę bardzo dobry, a wnętrza super. Dla sztuki warto wyłożyć taką cenę raz w miesiącu. |
Nie każdego z nas stać na teatr. miło by było gdyby faktycznie ceny były, a skusiłyby wtedy ceną potencjalnego odbiorcę. |
Miłe wrażenie też mam z teatru Stu również w Krakowie. Aktorzy bardzo dobrzy. Momentami sami się śmiali. Gdy trzeba było, bo ta kwestia w danym tekście była.Moim zdaniem jest mało dobrych sztuk słłużacemu dobremu pokazowi. |
Na co iść do kina? Proponuję propozycje składać w grupie Filmy i seriale Tu macie link: http://www.fozik.pl/forum/vf,0,548,filmy-i-seriale |