mam takiego doła ze nie daje rady...
a dzisiaj moje imieniny :/

Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
Forum - Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
| Najnowszy komentarz w tym wątku | |
hej u mnie zle... wczoraj bylam u ginekologa i odeslal mnie do innego profesora z lublina ktory zajmuje sie nieplodnoscia, bralam 4 cykle clostilbegyt i po nim 2 razy mialam pecherzyki... jednak sie nie udalo, raz mialam nawet zastrzyk pregnykl na pekniecie pecherzyków... wczoraj mowil ze moze trzeba laparoskopia pobudzic jajniki... i mnie zbyl... pozbyl sie problemu, jestem taka zla! przeciez warto probowac dalej.. a ten mnie tak nie milo potraktowal, zabral mi nadzieje ze sie uda... teraz nie amm lekarza swojego, jestem sama... mam takiego doła ze nie daje rady... a dzisiaj moje imieniny :/ Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź | |
Witam wszystkich ... Jestem z innego watku na tym forum niestety nie wszyscy akceptuja moja osobe ze wzgledu na moja szczerosc. Uwazana wiec jestem za osobe klotliwa. Uwazam jednak ze do klotni potrzeba minimum dwoch osob i powodu. W kazdym razie mam nadzieje ze tu powodow zadnych do klotni nie bedzie i bedzie mozna wyrazic swoje zdanie na kazdy temat. No i mam nadzieje ze osoby niepozadane nie beda tutaj nam porzadku zaklocaly. Mam nadzieje ze beda tu tez ze mna rzyczliwe mi osoby wlasnie z tamtego watku ... zapraszam dziewczyny A dla nowych forumowiczek ... jestem mama od ponad pol roku. Czas mojego macierzynstwa tak szybko zlecial ze nawet sobie sprawy nie zdajecie. Zreszta ciaza tez raz dwa minela- pewnie dlatego ze prawie bezobjawowo, bo wiem ze niestety niiektore dziewczyny strasznie mecza sie z niektorymi dolegliwosciami ciazowymi. Mysle ze mozemy sobie tutaj porozmmawiac o roznych sprawach zwiazanych z ciaza i macierzynstwem. [addsig] |
Drogie Pani, w ciąży przede wszystkim USG, pamiętajcie o tym. Podaję link: http://www.forumginekologiczne.pl/specjalista/ep,236,badanie-usg-w-ciazy,box-spec,from-user znajdziecie tu wszystko o badaniu |
jest nas już dwie |
No ... Ktora oczywiscie juz zwrocila mi uwage na blad ortograficzny |
Trzy |
I druga zyczliwa No a co z tymi twoimi staraniami Justi? Sa jakies postepy?[addsig] |
Kurcze dziewczyny za miesiac nasza rocznica slubu. Moze zaplanujemy jakis wyjazd. W zeszlym roku po slubie bylismy nad morzem z Klarusia w brzuszku. Mam nadzieje ze teraz tez gdzies pojedziemy z tym ze Klarusia bedzie juz z nami |
moja za 2 dni |
KATIA a ktora to? [addsig] |
12 |
Witajcie kobitki na tym wątku Ja jestem 4 z tego co widzę. Na podium bym się nie załapała ale co tam grunt że tu jest miejsce |