Ja powinnam dostać okres 15 maja lecz nie pojawił się,robiłam sobie test 20 maja wyszedł negatywny
staram sie o dziecko prawie 3 latka i już dosyć mam patrzenia na jedna kreseczke w tescie...
czy za szybko zrobiłam test?? u mnie owulacja prawdopodobnie była dzien przed okresem ale nie jestem pewna bo w maju miałam sluz na owulacje 2 razy i nie wiem które z nich to była owulacja...od dnia 15 maja jak nie pojawiła sie miesiaczka mierze sobie codziennie rano temperaturke która nie schodzi poniżej 37 stopni...mierze w pochwie gdzie mam najwyzszą zazwyczaj 37.3 ; 37.2 potem mierze tez pod jezykiem i tam tez mam od 37 do 37.5 stopni a nastepnie pod pachą gdzie zazwyczaj jest 37 stopni w ciągu dnia as podwyzsza się nawet do 37.5/37.6 potem spada i utrzymuje sie w granicach 37 do 37.3.
Nie czuje zadnych objawów na okres ani nie czułam na ciaze dzis mam jakies dziwne piersi czuje jakby były take dretwe bardziej nie wiem jak to opisac.Nigdy okres nie spozniał mi sie az tak bardzo mialam kiedys spoznienie 4 dniowe ale caly ten czas czułam ze dostane okres bo mnie zawsze strasznie drentwieje noga wiec wiem ze dostane a teraz nic...
czy powinnam zrobić test za tydzien czy może jeszcze poźniej ?? sama już nie wiem kiedy sie robi....a widok jednej kreski znowu mnie przytłoczy