ciąża
Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
Grupa: KOMENTOWANIE WYMAGA DOŁĄCZENIA

Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

• Założyciel:
  •  
  • Data powstania: 21-05-2012
Wszystko na temat wspaniałego czasu oczekiwania na nowe życie.Zapraszam wszystkie kobiety, które starały się bądź starają o pociechę, aby napisały jak przebiegało ich leczenie i z jakim skutkiem. Czekam na wasze posty!!!

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Oceń forum: 
 (3.8)

Forum - Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

Temat: czy moje brodawki zmienia kiedys swoj kształt ? [8]

Data dodania: 04-02-2012, 10:13
zgłoś do moderacjicytuj
Witam, chodzi o mały dyskomfort a mianowicie, moje sutki czy tez brodawki jak kto woli ... są od kąt tylko pamiętam wypukłe, i miękkie ( gdybym nie nosiła stanika, z pewnością było by je widać ) jednak kiedy przechodzą mnie dreszcze np z zimna to stają się normalne twarde smile .
mam 18 lat, może jeszcze dojrzewam dlatego tak jest ? mam mały biust ' B ', moze dlatego ? a może każda z was tak ma ? czy one wgl zmienią swój kształt ? bardzo mnie to krępuje przed moim partnerem . Kiedy jestem bez stanika zasłaniam się rękoma jak najbardziej umiem frown
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos
Data dodania: 04-02-2012, 13:54
zgłoś do moderacjicytuj

Przeziębienie w ciąży. Miałyście już z tym problem? Warto konsultować każdy przypadek z lekarzem.

Znalazłam o tym artykuł, same zobaczcie:

http://www.forumginekologiczne.pl/txt/a,7108,0,jak-poradzic-sobie-z-przeziebieniem-lub-grypa-w-czasie-ciazy,from-user

Data dodania: 04-02-2012, 17:35
zgłoś do moderacjicytuj
a ja mam całkiem odwrotnie niż ty i miałam prze to trochę problemy z karmieniem piersią.

Czy zmienią kształt tego nie wiem.
Ja myślę, że co jak co ale przed swoim partnerem nie powinnaś się krępować. A jeśli naprawdę bardzo ci to przeszkadza to zawsze noś stanik i nie będziesz się krępować.
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos
Data dodania: 04-02-2012, 18:26
zgłoś do moderacjicytuj
No chyba jednak nie "jak kto woli..." - bo sutek i brodawka to dwie różne części budowy piersi smile

Myślę,że masz prawidłową budowę piersi i nie wiem dlaczego się tego wstydzisz. A już w ogóle przy swoim facecie, podejrzewam,że i jemu, tak jak i większości mężczyzn pewnie taki widok mu odpowiada smile

U jednych brodawki są bardziej widoczne, u innych kobiet mniej.

Mila

Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 4 głosy
Oddano 4 głosy
Data dodania: 04-02-2012, 21:36
zgłoś do moderacjicytuj
jednak on sie upiera na seks bez stanika ...
Współżyję z nim od roku a on w życiu nie widzial w calej okazałości moich piersi ... bo wstyd mi za to frown (
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
Data dodania: 05-02-2012, 09:28
zgłoś do moderacjicytuj
mercedres 2012-02-04 21:36:47 jednak on sie upiera na seks bez stanika ...
Współżyję z nim od roku a on w życiu nie widzial w calej okazałości moich piersi ... bo wstyd mi za to frown (

no raczej trudno by było w staniku. Ja bym się wogóe nie przejmowała na twoim miejscu i sama bym chciała żeby mi odstawały bo faceci to lubią.
Nie wstydź się, naprawdę nie masz czego.
Ja się znowu wstydziłam przez jakiś czas bo mi nie odstają i myślałam że to nie normalne.
Data dodania: 05-02-2012, 09:41
zgłoś do moderacjicytuj
Jak się wstydzisz swojego ciała i nie znasz jego budowy, to proponuję najpierw dorosnąć, a potem się bierz za seks i chłopaków. Bo to się chyba mija z celem...
Data dodania: 05-02-2012, 10:37
zgłoś do moderacjicytuj
Gość :

Akceptuje całe swoje ciało tylko przeszkadza mi to . bo nie wiem czym to jest spowodowane ...
Data dodania: 05-02-2012, 11:40
zgłoś do moderacjicytuj
to jest normalne, większość kobiet ma odstające sutki.

Oglądałaś kiedyś mecz piłki siatkowej kobiet?? obejrzyj to zobaczysz że niektóre tak mają, widać prze te ich bluzeczki sportowe.

Hmm no nie chce namawiać i nie to żebym to oglądała. Zobacz sobie jakie piersi mają kobiety w filmach dla dorosłych. Wszystkim stoją sutki.
Tym bardziej stoją jak się kobieta podnieci lub gdy jest zimno.

Facetom z podniecenia staje co innego a kobietom co innego i nie ma w tym nic dziwnego tu wszytko jest normalne i taka jest natura człowieka.

edytowano: 05-02-2012, 11:42