Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
Forum - Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
![]() Gość | Hej dziewczyny Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Witaj! Myślę, ze ciąże możesz wykluczyć, jednakże na przyszłość żeby unikną takich sytuacji udaj się do ginekologa. Niech przepisze Ci jakąś antykoncepcje. Ureguluje Ci to okres i zabezpieczy przed niechcianą ciążą Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Drogie Pani, w ciąży przede wszystkim USG, pamiętajcie o tym. Podaję link: http://www.forumginekologiczne.pl/specjalista/ep,236,badanie-usg-w-ciazy,box-spec,from-user znajdziecie tu wszystko o badaniu |
Ty boisz sie ze mozesz byc w ciazy a wiekszosc z nas bardzo chce byc w ciazy ... jaki ten swiat jest rozny roznisty |
![]() Gość | Ten swiat jest niesprawiedliwy dziewczyny,niestety Obawiam sie ciazy tylko dlatego,ze jestem mloda,jeszcze sie ucze i wiem,ze nie moglabym temu dziecku dac wszystkiego... sadze,ze mam czas,a chcialabym dla niego jak najlepiej,zreszta co ja bede pisac,wiecie jak jest A od jakiego czasu sie staracie.? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Co z tego, że jesteś młoda i się jeszcze uczysz, twierdząc, że nie zapewnisz dziecku wszystkiego... Ważne, żeby żyło. Ja też jestem młoda, mam zaledwie 21 lat, do tego zdecydowałam się teraz pisać maturę, nie mam pracy, a jednak dziecko urodzę! |
Ja jestem jeszcze młodszą mamusią...zaszłam w ciążę dokładnie miesiąc przed 18tką! w 2klasie liceum a urodziłam w klasie 3 w maturalnej. Byłam pierwszą w historii szkoły mężatką. Maturę zadałam, teraz uczę się dalej, a mąż pracuje. Na początku byłam załamana nie wiedziałam jak damy sobie radę, ale teraz jestem bardzo szczęśliwa z mężem. Niestety seks to nie zabawa, wiąże się z tym wielka odpowiedzialność i trzeba o tym pamiętać. W ciągu jednej sekundy trzeba było naprawdę porządnie wydorośleć... A co do twojej sytuacji to musiałabyś mieć bardzo krótkie cykle około 20-22dniowe żeby była szansa za zajście w ciążę w ostatni dzień okresu. Nie masz co się zamartwiać. edytowano: 04-02-2012, 17:29 |
Ja zaszłam w ciąże w dzień moich 18 urodzin. Bardzo się cieszyłam. macie racje że jak ktoś bardzo chce mieć dziecko to nie może zajść w ciąże a te które nie chcą od razu zajdą. Brak sprawiedliwości na tym świecie |