W pierwszej ciąży byłam w klasie maturalnej (ehh no wyszło jak wyszło ale jestem szczęśliwa i nie żałuję) to zdarzało mi się na lekcjach przysnąć, poprostu same mi się oczy zamykały i to jeszcze przed południem, nawet nie byłam zmęczona.

Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
Forum - Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
| Najnowszy komentarz w tym wątku | |
Jeszcze jeden objaw który pojawia się dosyć wcześnie bo już około 3tygodnia to senność. W pierwszej ciąży byłam w klasie maturalnej (ehh no wyszło jak wyszło ale jestem szczęśliwa i nie żałuję) to zdarzało mi się na lekcjach przysnąć, poprostu same mi się oczy zamykały i to jeszcze przed południem, nawet nie byłam zmęczona. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź | |
witam, w czwartym dniu po miesiączce podczas stosunku pękła prezerwatywa, czy jest możliwośc zajścia w ciąze ? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
mam cykle co 26 dni Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Napisz może kiedy zaczeła sie miesiączka a którego dnia odbył się stosunek Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
25 stycznia dostałam miesiączkę (sroda), a w sobotę 28 miałam już tylko drobne plamienia, do stosunku doszło 31 Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
powiem tak; jeśli odbyłaś stosunek po 9 dc to jest szansa że mogło dojść do zapłodnienia. i jesli dobrze lize to owulaja mogła u ciebie wystąpić 12 dc. |
Przeziębienie w ciąży. Miałyście już z tym problem? Warto konsultować każdy przypadek z lekarzem. Znalazłam o tym artykuł, same zobaczcie: |
hmmm, mogło ale nie musiało dojść do zapłodnienia. tak naprwde nie wiemy kiedy bedzie owulacja. jesli w tym czasie mialas śluz płodny to plemniki mogły przeży do owulacji. z moich obliczeń wynika że owulka może ci przypaść na 5 lutego. najlepiej bedzie jesli nie bedziesz o tym myśleć bo zaczną cie meczy objawy ciąży. poczekaj do dnia miesiaczki a jak sie bedzie spóźniać to test. innego wyjścia narazie nie widze. powodzenia Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
dzięki za pomoc Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |