ciąża
Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
Grupa: KOMENTOWANIE WYMAGA DOŁĄCZENIA

Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

• Założyciel:
  •  
  • Data powstania: 21-05-2012
Wszystko na temat wspaniałego czasu oczekiwania na nowe życie.Zapraszam wszystkie kobiety, które starały się bądź starają o pociechę, aby napisały jak przebiegało ich leczenie i z jakim skutkiem. Czekam na wasze posty!!!

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Oceń forum: 
 (3.8)

Forum - Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

Temat: Brak wzrostu HCG [3]

Data dodania: 02-02-2012, 11:28
zgłoś do moderacjicytuj
Witam Was wszystkie serdecznie!
Często zaglądam na to forum ale pierwszy raz odważyłam się napisać.
Ciężko mi zebrać myśli do kupy-ale wiem przynajmniej,że nie jestem z tym problemem sama bo każda z was dobrze mnie rozumie. Już od ponad roku staramy się z mężem o dziecko. 22 stycznia powinnam dostać @. cykle mam zawsze po 28 dni. Jednak @ się nie pojawiła.Parę dni później byłam u ginekologa który stwierdził, że jestem w ciąży ale w bardzo wczesnej(wykrył na USG małą kropeczkę która miała dopiero 18mm). Powiedział,że najważniejszy będzie poziom hcg. Zrobiła go jeszcze tego samego dnia tj. 25.01.12 i poziom wynosił 45,5. Czyli wskazywał na około 4 tydzień ciąży. Wiedziała,że wynik trzeba powtórzyć po 48h, żeby sprawdzić czy wzrasta tak więc kolejny zrobiłam 27.01.12 i wynosił 67,9. Cieszyliśmy się z mężem, że wszystko jest w porządku i że wreszcie uda nam się zostać rodzicami. Do wczoraj 01.02.12....kolejny wynik 62,2....;(
Czyli ciąża się nie rozwija ;(....Nie wiem co mam robić, od wczoraj cały czas płaczę. Nie miałam żadnego krwawienia, żadnych ostrych bólów brzucha, piersi bolą mnie cały czas tak jak przy normalnych objawach wczesnej ciąży. Na jutro jestem umówiona na wizytę u gina. Nie wiem co mnie czeka...czy organizm się sam oczyści czy wyląduje w szpitalu już się poddałam. napiszcie jak to może dalej przebiegać?
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
Data dodania: 02-02-2012, 11:41
zgłoś do moderacjicytuj
Taki wynik czasem oznacza poronienie...ale się nie załamuj frown Może było tylko chwilowe. Jednak dla pewności udaj się jak najszybciej do najbliższego oddziału szpitala lub idź szybciutko prywatnie na wizytę. Napisz jak już coś będziesz wiedział. Trzymam kciuki żeby z maleństwem wszystko było w porządku.
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos
Data dodania: 02-02-2012, 16:19
zgłoś do moderacjicytuj
udaj sie na wizytę do ginekologa zrobi usg i sprawdzi co sie dzieje
Image
Image
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos