Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
Forum - Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
![]() Gość | Kobietki wiec mam pytanie, współżyłam ze swoim facetem w styczniu, @ miałam 29 grudnia kdługość jej byla 3 dni, @ mam co 30 wypadała by mi na 29/30 stycznia, no i mamy 2 a ja mam zamiast @ tylko mocne upławy białe, test robilam wczoraj nawet dwa oba negatywne. Czy jest możliwość ciazy czy mogło mi sie rozregulować ? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Jeżeli test został przeprowadzony w dniu spodziewanej miesiączki i jest negatywny, to bardziej niż pewne jest że w ciąży nie jesteś. Termin miesiączki mógł przesunąć się ze względu na stres lub stan zapalny. Jeżeli na dniach okres nie pojawi się, proponuję wizytę u ginekologa. Pozdrawiam Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Drogie Pani, w ciąży przede wszystkim USG, pamiętajcie o tym. Podaję link: http://www.forumginekologiczne.pl/specjalista/ep,236,badanie-usg-w-ciazy,box-spec,from-user znajdziecie tu wszystko o badaniu |
![]() Gość | A testy robione były rano czy np wieczorem? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Po dniu spodziewanej miesiączki, nie ma większego znaczenia czy test jest rano czy wieczorem. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos Oddano 1 głos |