Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
Forum - Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
| Najnowszy komentarz w tym wątku | |
Aniu Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź | |
![]() Gość | Witam Jestem 8 m-cy po poronieniu. Zaczęliśmy sie starać z mężem ponownie o dzidziusia. Lekarz zalecił brać clo od 5-10 dnia cyklu i od 10 do 13 starać się o dzidzię. Czy są osoby którym faktycznie ten lek pomógł? Czy jest to moze niepotrzebne faszerowanie organizmu a szanse znikome? |
![]() Gość | dzięki niemu mam synka znam grono znajomych, którym ten lek pomógł powodzenia |
Ja w tym cyklu po raz pierwszy stosowałam clo, miałam problemy ze wzrostem pęcherzyków, w 11 dc wychodowałam ich wiele ale dominujący miał 24mm i po usg ginekolog mi powiedziała że lada moment nastąpi owulacja - teraz czekam na rezultaty-trzymajcie kciuki angie:0) |
Trzymamy aniu |
:*** angie:0) |
![]() Gość | Ja mam trochę cykora.chciałabym żeby się udało.już sobie chyba wmawiają ciążę a to z pewnością skutki uboczne po clo.a po jakim czasie doczekałas się synka?czy długo u Ciebie trwała kuracja? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | I oczywiście trzymam kciuki.Też za mnie trzymajcie bo też czekam na rezultaty Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | ja czekałam na synka 2 lata, ale z clo udało się w 4 cyklu stosowania. Ja brałam clo od 3-7 dnia cyklu bo podobno daje lepsze rezultaty natomiast w drugą ciążę zaszłam bez hormonów tylko brałam castagnusa powodzenia |
Znalazłam ciekawy artykuł na temat diety dla kobiet z cukrzycą:
http://www.forumginekologiczne.pl/txt/a,3760,0,prawidlowa-dieta-ciezarnej-z-cukrzyca,from-user |
![]() Gość | od 3 do 7 a przytulaski wtedy w jakim czasie?zresztą te wytyczne to pewnie dla każdego indywidualnie. ja mam bardzo długie cykle,od 35 do nawet 40kilku.ale zdarzało się że na okres musiałam czekać aż 3-4 miesiące eh mi ginekolog powiedział że będę mieć 2 albo 3 próby z cło i jak nie wyjdzie to skierowanie na badania dokładniejsze dostanę do szpitala.ale boję się tych badań Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Kochana skoro twój ginekolog zapisał ci clo to pewnie zlecił (a przynajmniej powinien zlecić ) monitoring, dzięki niemu bedziesz wiedziała kiedy czas na przytulanki Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |