Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
Forum - Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
| Najnowszy komentarz w tym wątku | |
![]() Gość | Witam, nie wiem co robić i co mysleć? 14 dni temu zaczęłam plamić, następnie z każdym dniem intensywność była coraz mniejsza,podobna do miesiączki jednak 8 dnia zamieniło się to w "potok"po prostu leciało ze mnie,to rzadka krew bez skrzepów. Kiedy zaczęłam plamić byłam w 8tc, ciąża źle się rozwijała, hcg bardzo mało przybierało więc moja ginekolog stwierdziła że nie ma co ratować i organizm ma się sam oczyścić. dwa razy byłam w szpitalu przed plamieniem ale nie zrobili mi łyżeczkowania bo hcg z dnia na dzień urosło z 220 do 280 a do zabiegu musi spadać. za drugim razem było to już podczas krwawienia, stwierdzili że samo się czyści i nie będą interweniować bo endometrium z 14 spadło do 6. na koniec mi powiedzieli że KRWOTOKU Z TEGO JUZ NIE BEDZIE!!! więc co ja teraz przechodzę????? jestem załamana psychicznie nie dość że poroniłam,nigdzie nie mogę znaleźć wsparcia medycznego bo traktują mnie jakbym przyszła z katarem, to do tego wszystkiego nie wiem co się ze mną dzieje? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Wstępnie bardzo Ci współczuję tej całej nieprzyjemnej i bolsnej sytuacji, która wynikła z poronienia... Faktycznie, pomoc medyczna do niczego, skoro tak Cię traktują. Według mnie powinnać pójść do ginekologa prywatnie lub pojechać do innego szpitala... Na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie Ci pomóc, bo naprawdę nie wiem, krwawienie może się przeciąga, bo trudniej wydalić to wszystko z organizmu, ale przyczyn może być też wiele. Koniecznie znajdź nowego, innego specjalistę. |
Witam,i wspolczoje bardzo wiem co to za ból, ja krwaiwłam czysta krew + skrzepy 8 dni (samoistne poronienie) a plamiłam 7 dni,czyli dwa tygodnie, lekarz powiedzial że to dobrze bo organizm sam sie oczyszcza. jesli mocno krwawisz to koniecznie idz do ginekologa. |
zgadzam sie. wizyta u specjalisty a nawet w szpitalu konieczna. |
![]() Gość | dzięki za wsparcie. Każdy lekarz wyzywa żeby "nie czytać tych bzdur w internecie" ale nikt nie patrzy na to, jakie wsparcie psychiczne można dostać od kobiet, które choć po części potrafią człowieka zrozumieć. Na szczęście po 16 dniach przestałam krwawić, obyło się bez szpitala, w czwartek mam iść zbadać betę (mam nadzieję że spadła poniżej 5,bo jeśli nie to podobno mogę mieć jakąś chorobę) a w pon na usg sprawdzić czy wszystko się wyczyściło,też mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Mam już kochanego synusia ale tak bardzo chciałabym mieć drugą dzicię. I tak bardzo nie mogę w to uwierzyć, że coś jest ze mną nie tak, że może już nie będę mieć więcej dzieci, to wydaje mi się wręcz niemożliwe! Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
to dobrze ze pzestalas krwawic Nasza sluzba zdrowia -szkoda slow.Ja lecze sie tylko prywatnie,jak chodzilam panstwowo do gienkologa to bylam zdrowa jak ryba mimo ze mialam objawy swiadczace ze jest inaczej. A to sie lalo ze mnie podczas miesiaczki ze moglam tylko siedziec na kibelku,a to nie mialam miesiaczki miesiacami.Oczywiscie lekarz mowiL ze nie ma powodow do obaw i tylko przepisywal te je... recepty.Do tego sie tylko nadawal.Potem raz szlam do szkoly i zanim zdazylam do niej dojsc pomimo ze mialam 3 podpaski bo tak sie zabezpieczalam(jedna Z przodu na tyl i po srodku cala obsada po prstu) przesiaklam i wrocilam sie do domu.To byl koszmar nie moglam normalnie funkcjonowac,ciagle myslalm tylko czy cos widac czy nie |
Przeziębienie w ciąży. Miałyście już z tym problem? Warto konsultować każdy przypadek z lekarzem. Znalazłam o tym artykuł, same zobaczcie: |
Zdrowie nasze jest najwazniejsze pamietaj o tym. Bardzo mi przykro ze poronilas.Teraz tak duzo par ma problem z zajsciem w ciaze,niesety. |
![]() Gość | Najgorsze jest to że ja chodzę prywatnie i to do dość dobrej pani doktor w mojej okolicy, i płacę nie małe pieniądze,ale wydaje mi się,że będę musiała iść do większego specjalisty (mam już namiary). A to w szpitalu trafiłam na takiego buraka-ordynatora!!! Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
idz do innego lekarza,czasem nam sie wydaje ze on sie zna ja tez tak o tamtym wczesniejszym myslalam,ale okazalo sie inaczej.Zaniepokoily mnie objawy tak to pewnie do tej pory bym chodzila do niego |
ja tez radze zmienic lekarza! |