Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
Forum - Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
dziewczyny jestem w 5 tyg ciąży wczoraj popołudniu bolał mnie strasznie brzuch w nocy głowa a od rana głowa i brzuch ból jest czasem silny a czasem tylko taki leciutki ale cały czas Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Ciezko jest okreslic tak z twojego opisu czy bol brzucha jest do przyjecia czy jest to bol zwiazany ze zmianami w twoim ciele itp.. Moga to byc skurcze, moze to byc co innego- ciezko powiedziec. Lyknij nospe i jesli nie przejdzie to moze wybierz sie na pogotowie aby byc moze zapobiec poronieniu. Jesli chodzi o bol glowy to mysle ze nie jest on zwiazany z ewentualnym poronieniem czy wogole ciaza jakoby byloby to mze dla niej zagrozenie. Moze twoj organizm jest nadcisnieniowcem itp... nie wiem ale bol glowy to rzecz do przyjecia. Lyknij sobie apap- moze pomoze |
![]() Gość | beatka2117 2011-09-30 20:21:46 dziewczyny jestem w 5 tyg ciąży wczoraj popołudniu bolał mnie strasznie brzuch w nocy głowa a od rana głowa i brzuch ból jest czasem silny a czasem tylko taki leciutki ale cały czas przede wszystklim spokój weź nospe mozesz nawet do 3 tabletek na dobe wziąć do tego na ból glowy mozesz apap, nie aspirynę! udaj się do lekarza niech sprawdzi czy wszystko ok chociaz na takim etapie ciaży trudno cokolwiek zrobić. Ja mialam bóle jajników na początku ciaży, ale też plamiłam więc mialam lek na podtrzymanie ciaży |