Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
Forum - Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
| Najnowszy komentarz w tym wątku | |
![]() Gość | zrobilam test Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Witam mam pytanie na poczatku czerwca uprawialam sex analny w prezerwatywie okres w czerwcu pojawił sie normalnie w lipcu był spóźniony o 2 dni.. jakis czas po okresie uprawiałam pitting z kolega on wytrysnoł ale do prezerwatywy... powinnam dostac okres około 15 ale dzis mamy 22 a ja nadal go nie mam . przez 3 dni miałam bardzo sucho w pochwie teraz mam śluz przeźroczysty czasami lekko mleczny lepki ale nie ciagnący sie czasem wodnisty... rozsadek mówi mi ze nie ma co panikowac ale od paru dni stresuje sie Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | zapomniałam dodac ze mam lekko napuchnieta pochwe.. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
a w jaki sposób miałoby dojść do ciąży? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | kolega po zdjeciu prezerwatywy włożył palce do mojej pochwy... mógł tam być jakis plemnik... czy to jest mozliwe? wiem ze to mało realne ... ale okresu jak nie było tak nie ma... co mogłoby być przyczyna? nadal mam napuchnieta pochwe;/ Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Znalazłam ciekawy artykuł na temat diety dla kobiet z cukrzycą:
http://www.forumginekologiczne.pl/txt/a,3760,0,prawidlowa-dieta-ciezarnej-z-cukrzyca,from-user |
to wręcz niemożliwe, nie ma co się stresować bo on może powodować opóźnienie miesiaczki. Oczywiście dla 100% pewności można wykonać test, choć wręcz jestem pewna że wyjdzie negatywny. Pozdrawiam |
![]() Gość | dziękuje Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | jest wiele przyczyn oprócz ciaży, które powodują brak okresu przede wszystkim moglaś mieć bezowulacyjny cykl,a taki cykl moze trwać nawet 60-70 dni wtedy ogólnie mozesz czuć się opuchnięta. To, ze masz opuchniętą pochwę nie świadczy o ciąży jeżeli nie dostaniesz @ to pewnie lekarz da Ci na wywołanie leki bo z tego stosunku to raczej ciaży nie będzie chyba, ze prezerwatywa byla wadliwa... no i przede wszystkim nie napisałaś jakiej długości masz cykle...i czy są regularne... edytowano: 23-08-2011, 20:52 |
![]() Gość | mam nieregularne cykle ... bywa tak ze przez prae miesiecy jest regularny a później nie... miałam juz tak ze co 2 miesiac miałam miesiaczke wtedy brałam luteine i przez 3 lata wszystko było oki. Mój cykl trwa około 32 dni Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | nadal nie mam okresu i sie denerwuje Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | no i nadal nie mam okresu Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |