ciąża
Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
Grupa: KOMENTOWANIE WYMAGA DOŁĄCZENIA

Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

• Założyciel:
  •  
  • Data powstania: 21-05-2012
Wszystko na temat wspaniałego czasu oczekiwania na nowe życie.Zapraszam wszystkie kobiety, które starały się bądź starają o pociechę, aby napisały jak przebiegało ich leczenie i z jakim skutkiem. Czekam na wasze posty!!!

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Oceń forum: 
 (3.8)

Forum - Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

Temat: co moze byc przyczyna? [13]

Data dodania: 29-08-2011, 12:01
zgłoś do moderacjicytuj
zrobilam test smile wyszedł negatywny, zadnej bladej kreski. kompletnie nic. robiłam Quixx test pisze na nim ze mozna go robic o kazdej porze dnia nie wytrzymałam i zrobiłam i negatywny. zrobiłam go około godziny 12.
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

1

2

...

»

z 2

Data dodania: 22-08-2011, 17:51
zgłoś do moderacjicytuj
Witam smile

mam pytanie na poczatku czerwca uprawialam sex analny w prezerwatywie okres w czerwcu pojawił sie normalnie w lipcu był spóźniony o 2 dni.. jakis czas po okresie uprawiałam pitting z kolega on wytrysnoł ale do prezerwatywy... powinnam dostac okres około 15 ale dzis mamy 22 a ja nadal go nie mam . przez 3 dni miałam bardzo sucho w pochwie teraz mam śluz przeźroczysty czasami lekko mleczny lepki ale nie ciagnący sie czasem wodnisty... rozsadek mówi mi ze nie ma co panikowac ale od paru dni stresuje sie frown czy jest mozliwe ze jestem w ciazy?
Data dodania: 22-08-2011, 18:15
zgłoś do moderacjicytuj
zapomniałam dodac ze mam lekko napuchnieta pochwe..
Data dodania: 22-08-2011, 22:49
zgłoś do moderacjicytuj
a w jaki sposób miałoby dojść do ciąży?
Data dodania: 23-08-2011, 07:30
zgłoś do moderacjicytuj
kolega po zdjeciu prezerwatywy włożył palce do mojej pochwy... mógł tam być jakis plemnik... czy to jest mozliwe?
wiem ze to mało realne ... ale okresu jak nie było tak nie ma... co mogłoby być przyczyna? nadal mam napuchnieta pochwe;/
Data dodania: 23-08-2011, 11:02
zgłoś do moderacjicytuj

Znalazłam ciekawy artykuł na temat diety dla kobiet z cukrzycą:

http://www.forumginekologiczne.pl/txt/a,3760,0,prawidlowa-dieta-ciezarnej-z-cukrzyca,from-user

Data dodania: 23-08-2011, 14:33
zgłoś do moderacjicytuj
to wręcz niemożliwe, nie ma co się stresować bo on może powodować opóźnienie miesiaczki.
Oczywiście dla 100% pewności można wykonać test, choć wręcz jestem pewna że wyjdzie negatywny.
Pozdrawiam
Image

Image
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 8 głosów
Oddano 8 głosów
Data dodania: 23-08-2011, 15:08
zgłoś do moderacjicytuj
dziękuje smile dzis zapisałam sie do pani ginekolog mam wizyte za 2 tygodnie... mam nadzieje ze okres przyjdzie za niedługo ..
Data dodania: 23-08-2011, 20:51
zgłoś do moderacjicytuj
jest wiele przyczyn oprócz ciaży, które powodują brak okresu
przede wszystkim moglaś mieć bezowulacyjny cykl,a taki cykl moze trwać nawet 60-70 dni wtedy ogólnie mozesz czuć się opuchnięta.
To, ze masz opuchniętą pochwę nie świadczy o ciąży smile może świadczyć opuchnięta macica, która tak samo wygląda jak zbliża się okres smile
jeżeli nie dostaniesz @ to pewnie lekarz da Ci na wywołanie leki bo z tego stosunku to raczej ciaży nie będzie chyba, ze prezerwatywa byla wadliwa...
no i przede wszystkim nie napisałaś jakiej długości masz cykle...i czy są regularne...
Image

Image
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
Oddano 2 głosy
edytowano: 23-08-2011, 20:52
Data dodania: 23-08-2011, 21:27
zgłoś do moderacjicytuj
mam nieregularne cykle ... bywa tak ze przez prae miesiecy jest regularny a później nie... miałam juz tak ze co 2 miesiac miałam miesiaczke wtedy brałam luteine i przez 3 lata wszystko było oki. Mój cykl trwa około 32 dni
Data dodania: 24-08-2011, 22:17
zgłoś do moderacjicytuj
nadal nie mam okresu i sie denerwuje frown na dodatek mam duzego siniaka na brzuchu frown jest az fioletowy. opuchlizna jest jakby mniejsza. zauwazyłam ze rano jest mocna a w ciagu dnia maleje. troche przesadzam juz matka jest na mnie zła ze sie tak denerwuje ;/pewnie dlatego tez przesówa mi sie okres;/ moge go sobie jakos przyspieszyc?
Data dodania: 27-08-2011, 16:15
zgłoś do moderacjicytuj
no i nadal nie mam okresu frown denerwuje sie frown przypomniałam sobie ze kolega dotknoł moich warg sromowych penisem po stosunku to było 28 lipca a 15 lipca miałam pierwszy dzien okresu. moje cykle sa od 34 do nawet 38 dni . panikuje