ciąża
Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
Grupa: KOMENTOWANIE WYMAGA DOŁĄCZENIA

Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

• Założyciel:
  •  
  • Data powstania: 21-05-2012
Wszystko na temat wspaniałego czasu oczekiwania na nowe życie.Zapraszam wszystkie kobiety, które starały się bądź starają o pociechę, aby napisały jak przebiegało ich leczenie i z jakim skutkiem. Czekam na wasze posty!!!

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Oceń forum: 
 (3.8)

Forum - Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

Temat: brak okresu ;( [3]

Data dodania: 16-05-2011, 15:28
zgłoś do moderacjicytuj
Ostatnią miesiączkę miałam od 1 kwietnia do 5 kwietnia. 1 maja kochałam się z chłopakiem, gumka nie pękła ale w grze wstępnej doszło do zetknięcia pochwy z penisem lecz był suchy (chyba). Do tej pory nie mam miesiączki. Dodam że od początku maja byłam w dużych nerwach przez maturę a teraz przez brak okresu. Różniez na poczatku maja miałam nawrót zapalenia pęcherza i dwa dni brałam furagin (po 2 tabletki rano i wieczorem) a teraz biore Nurseę. Co może być przyczyna braku okresu? 11 maja robiłam test ciązowy (bobo test) i wyszedl negatywny lecz robiłam go o 11 rano a wczeniej tego samego dnia musiałam iść go kupić (nie wiem czy to ma jakies znaczenie bo słyszałam ze po przebudzeniu nalezy go zrobić). Nie mam żadnych objawów ciązy oprócz braku okresu. Od 2 dni bolą mnie piersi ale często przed miesiączka tak miałam. Bardzo proszę o odpowiedzi.
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
Data dodania: 16-05-2011, 15:29
zgłoś do moderacjicytuj
test1

Erwina

Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos
Data dodania: 16-05-2011, 15:37
zgłoś do moderacjicytuj
przecież pisałam że już zrobiłam test...
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź