Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
Forum - Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
Witam, robiłam bete 32 dni po stosunku i wynik był bHCG<1.20. Czyli brak ciąży. Ale teraz jestem 10 dni przed okresem i zauważyłam bladą linię od pępka w dół... ;( Co to może znaczyć? Słyszałam, że kobiety w ciąży coś takiego mają.. Ale jak to możliwe skoro beta wykluczyła ciążę?? Proszę pomóżcie.. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Przeziębienie w ciąży. Miałyście już z tym problem? Warto konsultować każdy przypadek z lekarzem. Znalazłam o tym artykuł, same zobaczcie: |
Test bety raczej się nie myli. A linia o której mówisz jest brązowa i pokazuje się dopiero ok.5 miesiąca ciązy Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
No dobrze... Skąd więc u mnie ta delikatna linia?? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Pomóżcie. ;( Druga beta wyszła mi negatywna tak samo jak ostatnio bHCG<1,20, a mimo to widać linie na moim brzuchu od pępka w dół... Dlaczego? ;( Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Pomóżcie. ;( Druga beta wyszła mi negatywna tak samo jak ostatnio bHCG<1,20, a mimo to widać linie na moim brzuchu od pępka w dół... Dlaczego? ;( Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Uważam ze bhcg to najczulszy test ciążowy i się nie myli a byłas u lekarza ? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Nie byłam u lekarza. Kurde martwie się. Nie chcę być w ciąży. Pierwszą bete zrobiłam jakoś 30 dni po stosunku i wyszla bHCG<1,20. Potem dziewięć dni później następną zrobiłam i też wynik był bHCG<1,20. Możliwe jest by był taki sam?? Czy coś może być nie tak? Nie chcę być w ciąży.. ;( A mam tę kreskę na brzuchu.. ;| Nie jest ciemna bardzo, ale widać ją. Ale jak to możliwe skoro dwie bety wyszly negatywne??? Proszę pomóżcie, jestem tydzień przed miesiączka.. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź edytowano: 15-02-2011, 12:03 |