ciąża
Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
Grupa: KOMENTOWANIE WYMAGA DOŁĄCZENIA

Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

• Założyciel:
  •  
  • Data powstania: 21-05-2012
Wszystko na temat wspaniałego czasu oczekiwania na nowe życie.Zapraszam wszystkie kobiety, które starały się bądź starają o pociechę, aby napisały jak przebiegało ich leczenie i z jakim skutkiem. Czekam na wasze posty!!!

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Oceń forum: 
 (3.8)

Forum - Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

Temat: Czy test bHCG mógł oszukać? [7]

Data dodania: 10-02-2011, 19:52
zgłoś do moderacjicytuj
Witam, robiłam bete 32 dni po stosunku i wynik był bHCG<1.20. Czyli brak ciąży. Ale teraz jestem 10 dni przed okresem i zauważyłam bladą linię od pępka w dół... ;( Co to może znaczyć? Słyszałam, że kobiety w ciąży coś takiego mają.. Ale jak to możliwe skoro beta wykluczyła ciążę?? Proszę pomóżcie..
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
Data dodania: 10-02-2011, 19:54
zgłoś do moderacjicytuj

Przeziębienie w ciąży. Miałyście już z tym problem? Warto konsultować każdy przypadek z lekarzem.

Znalazłam o tym artykuł, same zobaczcie:

http://www.forumginekologiczne.pl/txt/a,7108,0,jak-poradzic-sobie-z-przeziebieniem-lub-grypa-w-czasie-ciazy,from-user

Data dodania: 10-02-2011, 19:55
zgłoś do moderacjicytuj
Test bety raczej się nie myli. A linia o której mówisz jest brązowa i pokazuje się dopiero ok.5 miesiąca ciązy
Data dodania: 10-02-2011, 20:23
zgłoś do moderacjicytuj
No dobrze... Skąd więc u mnie ta delikatna linia??
Data dodania: 13-02-2011, 08:51
zgłoś do moderacjicytuj
Pomóżcie. ;( Druga beta wyszła mi negatywna tak samo jak ostatnio bHCG<1,20, a mimo to widać linie na moim brzuchu od pępka w dół... Dlaczego? ;(
Data dodania: 13-02-2011, 08:53
zgłoś do moderacjicytuj
Pomóżcie. ;( Druga beta wyszła mi negatywna tak samo jak ostatnio bHCG<1,20, a mimo to widać linie na moim brzuchu od pępka w dół... Dlaczego? ;(
Data dodania: 13-02-2011, 09:59
zgłoś do moderacjicytuj
Uważam ze bhcg to najczulszy test ciążowy i się nie myli a byłas u lekarza ?
Data dodania: 15-02-2011, 12:00
zgłoś do moderacjicytuj
Nie byłam u lekarza. Kurde martwie się. Nie chcę być w ciąży. Pierwszą bete zrobiłam jakoś 30 dni po stosunku i wyszla bHCG<1,20. Potem dziewięć dni później następną zrobiłam i też wynik był bHCG<1,20. Możliwe jest by był taki sam?? Czy coś może być nie tak? Nie chcę być w ciąży.. ;( A mam tę kreskę na brzuchu.. ;| Nie jest ciemna bardzo, ale widać ją. Ale jak to możliwe skoro dwie bety wyszly negatywne??? Proszę pomóżcie, jestem tydzień przed miesiączka..
edytowano: 15-02-2011, 12:03