Data dodania: 03-12-2010, 19:50
zgłoś do moderacjicytujKingusiu kochana!
Nie załamuj się, ja Cię proszę. Myślę że Twój gin troche przesadza...Odnoszę wrażenie,że mówi wszystko co mu akurat przez głowę się przewinie i niepotrzebnie wydaje takie diagnozy zdecydowanie za wcześnie

Słuchaj PCO to owszem niepękające pęcherzyki, ale takie które są co miesiąc, ma się przy tym rozbujany poziom hormonów i mnóstwo innych przypadłości o których sama pisałaś. Skąd on Ci wytrzasnął to PCO??? Po jednym cyklu???? Przecież ten tekst jest niepoważny! Słuchaj, ja jak byłam u gina w zeszłym roku, zanim jeszcze staraliśmy się o
dziecko, powiedział mi, że moje jajniki mają fenotyp PCO, ale że broń boże nie znaczy to że jestem na to chora!!! To po prostu oznacza, że nie każdy cykl jest owulacyjny, one tylko wyglądają tak jak przy PCO, ale np nie są powiększone czy coś (co jest charakterystyczne dla PCO). I tyle!! Mam wśród znajomych dziewczyny cierpiące na PCO i uwierz mi to jest schorzenie, mające wiele konkretnych i bezdyskusyjnych objawów, a nie jeden cykl z kilkoma pęcherzykami.. Więc spokojnie, nie traktuj aż tak poważnie tego co Ci mówi gin. Bo przy następnej wizycie okaże się że wszystko jest ok i facetowi będzie łyso. Albo jeszcze lepiej, przy nastepnej wizycie okaże się że jesteś w ciaży i wogóle będzie czad!

A poza tym mozesz mieć równie dobrze późne owulacje bo to się zdarza. Mój pęcherzyk miał ostatnio tylko 14 mm w 11 dniu cyklu przecież i jakoś urósł, więc spokojnie.
Myślę że to nie czas na załamywanie się, serio. I nie rób tego proszę bo nic Ci to nie pomoze a tylko pogorszy Twój nastrój,zapał i wogóle. To bez sensu!! Głowa do góry i to natychmiast!!!!
Ach jestem zła na tego Twojego lekarza...grrrr, troche burak z niego, po tak krótkim czasie i tak na serio to żadnej obserwacji (bo za krótko) takie opinie wydawać przy prawidłowych wynikach z krwi...tak sie nie robi.
Mam nadzieję że te lody poprawią Ci humor a Jacek strzeli w ucho za tą przedwczesną rozpacz.Wszystko bedzie ok, zobaczysz!!Ja w to wierzę, w Ciebie wierzę

Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź