Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
Forum - Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
witam mam 28 lat jestem nowa.zaniepokoila mnie jedna rzecz.dostalam plamien w 21 dniu cyklu,najpierw byly brazowe teraz sa jasno rozowe,napewno nie jest to normalna miesiączka. Zawszcze mialm cykle regularne.Czy to moze byc krwawienie implantacyjne?czy mozliwe ze jestem w ciazy? bardzo prosze o odpowiedz Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | czy moze mi ktos pomoc i odpowiedziec Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | czy moze mi ktos pomoc i odpowiedziec Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
witam!!! Mam podobny problem. Jakieś 5 dni przed spodziewaną @ miałam lekkie plamienie przez 2 dni. Dzień przed @ miałam bóle jajników tak jak przy @, ale... jestem już 6 dni po spodziewanej @ i ciągle nic. Tyle że bóle jajników, zresztą całego podbrzusza mam nadal Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
a tak jeszcze zapytam: masz podstawy żeby sądzić że możesz być w ciąży??? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
tak mam podstawy ogolnie zle sie czuje no i kochakam sie bez zabezpieczenia,tak napawde stosunek przerywany ale jakies ryzyko istnieje Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Przeziębienie w ciąży. Miałyście już z tym problem? Warto konsultować każdy przypadek z lekarzem. Znalazłam o tym artykuł, same zobaczcie: |
![]() Gość | Witam. Od jakiegoś czasu mam twardy brzuch ( jakbym miała ściankę na powierzchni całego brzucha, zaczyna się zaraz pod żebrami) i czuję takie dziwne pulsowanie pod żebrami, miewam też czasem takie chwilowe bóle w nadbrzuszu,a ostatnio też czasem pobolewają mnie jajniki, to wszystko trwa od ok. 2 miesięcy. Zastanawiam się czy może to być ciąża, ostatni raz kochałam się z chłopakiem 05.06, zabezpieczyliśmy się prezerwatywą (nie pękła, ale doszedł we mnie) 4 dni później dostałam normalnego okresu, natomiast w kolejnym miesiącu nie dostałam wcale, ale potem miałam normalny okres w sierpniu i we wrześniu. Niby nie mam żadnych objawów ciąży, ale niepokoi mnie ten twardy brzuch, nie wiem czym to może być spowodowane, robiłam też test ciążowy ok. 1,5 miesiąca po stosunku, ale wynik wyszedł negatywny, mam wizyte u ginekologa, ale to dopiero za 2 tygodnie. Bardzo dziękuję za odpowiedz. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | aga2577 2010-10-21 12:34:46 witam mam 28 lat jestem nowa.zaniepokoila mnie jedna rzecz.dostalam plamien w 21 dniu cyklu,najpierw byly brazowe teraz sa jasno rozowe,napewno nie jest to normalna miesiączka. Zawszcze mialm cykle regularne.Czy to moze byc krwawienie implantacyjne?czy mozliwe ze jestem w ciazy? bardzo prosze o odpowiedz moze byc jak najbardziej |