Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
Forum - Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
| Najnowszy komentarz w tym wątku | |
![]() Gość | mam pytanie która z was stara się o dzidzie i starania te jak narazie są "bezowocne"?może mogły byśmy powymieniać się doświadczeniami??Karo |
![]() Gość | Witaj bralas wczesniej pigulki anty? jesli tak to jakie? ile czasu juz sie staracie? pozdrawiam Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | hej ja brałam diane35 przez ok 2lata ale przez niewiedze mojego lekarza rozregulowały mi prace jajników zaczęły się nieregularne okresy a nawet baaardzo nieregularne bo niemniewałam okresu nawet po 2miesiące. Na szczęscie trafiłam do mądrej lekarki, po badaniach stwierdziła u mnie PCO następnie zaleciła badania na poziom prolaktyny i progesteronu, prolaktyna wyszla w normie, progesteron tylko 0,45;-( czyli miałam cykl bezowulacyjny Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | CZESC JA SIE STARAM JUZ PONAD 2 LATA JESTEM PO LA[PAROSKOPII DOKŁADNIE ROK TEMU I NIC JEZDZIMY PO LEKARZAMCH KTORZY ROZNE DZIWNE RZECZY MOWIA I MUSZE TO ZACZAC SPISYWAC BO 1 MOWIA ZE MĄZ MA ZA MAŁO PLEMNIKOW A 2 ZE ZA DUZO I ZE ZA BARDZO ZYWOTNE A PATRZA W TE SAME BADANIA A DO MNIE MOWIA ZE JESZCZE MAM CZAS MIMO ZE MAM JUZ 28 LAT I ZEBY SIE ODSTRESOWAC BO NIBY Z HORMONAMI OK I PODOBNO JAJECZKA TEZ MAM JUZ JESTEM CIUT ZREZYGNOWANA ALE TWIERDZE ZE TRZEBA WALCZYC A DO LEKARZY CHODZIMY TO PODOBNO SPECJALISCI OD NIEPŁODNOSCI TAK ZE TRZYMAJMY KCIUKI ZA SIEBIE I ZYCZMY SOBIE WSZYSTKIE SPEŁNIENIA TEGO CO MAMY NA DNIE SERCA Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos Oddano 1 głos |
![]() Gość | Przy PCO prawie zawsze są cykle tak nieregularne po 2-3 miesiące, także nie jest to wina Diane, gdybyś nie brała diane to pewnie miałabyś jeszcze większe problemy z jajnikami ( torbiele) i jeszcze mniejsze szanse na ciązę w przyszłości. Jeśli jest PCOS a kobieta nie chce zajść w ciążę to Diane jest najlepszym rozwiązaniem ponieważ przez okres przyjmowania zabezpiecza jajniki przed tworzeniem się torbieli. Ja zawsze miałam nieregularne miesiączki 2-3 miesiące albo i więcej okazało się że to przez PCOS i brak owulacji dostałam Diane ponieważ jeszcze wtedy nie planowałam zajścia w ciążę, brałam przez ok 3 lata niestety po odstawieniu co było do przewidzenia nieregularne cykle powróciły. Ale z pomocą odpowiednich leków udało mi się zajść w ciążę i przyznam szczeże, że myślałam, że będzie gorzej. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Przeziębienie w ciąży. Miałyście już z tym problem? Warto konsultować każdy przypadek z lekarzem. Znalazłam o tym artykuł, same zobaczcie: |
![]() Gość | a powiedz proszę czy brałaś duphaston? pocieszyłaś mnie tym że Tobie się udało Serdecznie Ci gratuluję i baaardzo zazdroszczę, miałam wcześniej zanim dowiedziałam się o pco kilka wpadek z mężem i nic więc nas to zastanawiało aż w końcu wyszło, co jest nie tak... a powiedz jeszcze ile czasu trwało Twoje leczenie??jejku nawet nie wiesz jak się cieszę że mi odpisałaś i że jest ktoś kto miał podobny problem Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Hey ja się staram od listopada o dzidzie, na razie nam się nie udaje po świętach idę do lekarza, mam nadzieje że w końcu nam się uda . Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | witamy cię w naszym gronie; Karo Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | mam nadzieję że wszystko będzie dobrze nie tak jak u mnie na przykład Karo Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | no odezwijcie się Kobitki Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |