Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
Forum - Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
Witam Was wszystkie kobitki !! Mam wieeelki problem gdyz przeszlam poronienie w 5 tc po wizycie ginekologicznej... w 3 dniu krwawienia wrocilam z zagranicy i popedzilam do gina... okazalo sie ze jest ok ale nie wiadomo dlaczego krwawie... dostalam duphaston 2#1 widzialam dzidzie i slyszalam bicie serduszka... po wizycie zaczelam mocniej krwawic skrzepami a woda w letniej wannie zmienila kolor na czerwony a brzuch to myslalam ze peknie z bólu ;-( po 3 tyg czyli kolejnej wizycie (jak kazala przyjsc pani gin, po kontakcie telefonicznym)okazalo sie ze to poronienie... jakies 2 tyg temu mialam plamienia bardzo delikatne a moczu brazowy gesty sluz... czy to mogl byc okres? dzis juz jest 5 tydzien od poronienia a bardzo staramy sie o dzidzie... czy ktoras z Was miala taki problem?? ;-( prosze o odpowiedz .. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Witaj Natalio, po pierwsze bardzo mi przykro. Ja poronilam w 6tc, tez samoistnie, a pierwszy @ dostalam po 5tygodniach od poronienia. Wydaje, mi sie, ze te plamiemie to nie byl @, moja pani ginekolog powiedziala, ze po poronieniu, @ powinien byc normalny. Moze umow sie na wizyte, dobrze byloby, by przed kolejnymi starankami jeszcze raz lekarz zobaczyl macice i jajniki, czy na pewno wszystko sie samo oczyscilo i dal Wam zielone swiatlo. Pozdrawiam Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Grazo!! Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Drogie Pani, w ciąży przede wszystkim USG, pamiętajcie o tym. Podaję link: http://www.forumginekologiczne.pl/specjalista/ep,236,badanie-usg-w-ciazy,box-spec,from-user znajdziecie tu wszystko o badaniu |
Natalia, dziwne podejscie tego Twojego ginekologa. Przykro mi, ja niestety nie potafie Ci pomoc Wiesz, ja bym raczej zmienila lekarza bo ja tez bym sie glupio na Twoim miejscu poczula.. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Witam wszytskich, ja niestety tez poroniłam ... wiecie moze po jakim czasie po poronieniu mozna sie ponownie starac o dzidzie?? Od dwoch lekarzy dostałam dwie sprzeczne informacje. Pozdr, Asia Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Witam wszystkich! mam 27 lat mieszkam w irlandi i staram sie z moim kochanym o dziecko. 7 stycznia b.r mialam miesiaczke. Nastepnego miesiaca miesiaczki juz nie mialam. Zrobilam testy ciazowe i wyszly pozytywne. pierwsze usg mialam w 11 tygodniu ciazy (niestety tu tak jest). okazala sie ciaza martwa. lekarz powiedzial, ze prawdopodobnie w 7 tc serce przestalo bic. do samoporonienia nie doszlo, musialam miec zabieg lyzeczkowania, ktory odbyl sie 2 kwietnia b.r. Miesiaczke dostalam 24 kwietnia. przed ciaza mialam 33 dniowe cykle i zawsze regularne. od ostaniej miesiaczki minelo 34 dni i nie mam zadnych oznak na kolejna miesiaczke. czy to ciaza, czy wystapily jakies zaburzenia? prosze o porade Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy Oddano 2 głosy |