Jestem 4 dni po okresie i czy mogę od dzis zacząc brac tabletki?
Miałam 2 miesieczna przerwe.
Zażywam CILEST.
Poroszę o odpowiedz na moje pytanie i od kiedy zaczną działac?
Pozdrawaim
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Antykoncepcja
Forum - Antykoncepcja
![]() Gość | Witam! Jestem 4 dni po okresie i czy mogę od dzis zacząc brac tabletki? Miałam 2 miesieczna przerwe. Zażywam CILEST. Poroszę o odpowiedz na moje pytanie i od kiedy zaczną działac? Pozdrawaim Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Hej! Nie możesz zacząć brać tabletek od dzisiaj. Pierwszą tabletkę bierze się pierwszym dniu wystąpienia krwawienia, więc musisz poczekać. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Dziekuje za odpowiedz. Ale naprawde nic sie nie da zrobic? Nie mozna ich zaczac brac?? Kurde noo.. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Niestety...jeszcze do któregoś dnia krwawienia można było przyjąć tabletkę. Jednakże po tym trzeba czekać do następnej miesiączki. Wytrzymasz Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Jezeli bierzesz pigulki, to uwazaj, bo sa sytuacje kiedy mocno obniza sie ich skutecznosc. |
Napewno? przeczytaj w ulotce od tabletek. Na niektórych jest napisane że można zacząć i po okresie ale działają dopiero po tygodniu i trzeba zabezpieczać się przez te 7dni dodatkowo np prezerwatywą. Upewnij się, bo nie chcę cię wprowadzić w błąd Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź edytowano: 07-02-2012, 19:21 |