ciąża
Antykoncepcja
Grupa: OTWARTA

Antykoncepcja

• Założyciel:
  •  
  • Data powstania: 28-04-2012
Ciąża ? Niekoniecznie ? Ta grupa jest dla Ciebie...

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Oceń forum: 
 (4.1)

Forum - Antykoncepcja

Temat: Przedłużająca się miesiączka mimo dłuższego przyjmowania leków antykoncepcyjnych [2]

Data dodania: 06-02-2012, 15:19
zgłoś do moderacjicytuj
Witam
Stosuje tabletki antykocepcyjne od kwietnia 2011 roku do chwili obecnej.. miesiaczki miałam normlnie 4-5dni..tyle ze teraz mam juz okres 12dni i te kila ostatnich to raczej plamienia...dodam ze jak byłam młodsza miałam anemie z wyniku nie doboru żelaza.. ale potem przeszło ... moje tabletki to Midiana..hmm mam 19 lat i za nim zaczełam przyjmować tabletki miałam ogromne krwawienie i przez to poszłam do ginekologa po tabletki które mi przepisał.. potem jak wiekszosc kobiet po pierwszych tabletkach miałam plamienia i poszłam spowrotem a ten mi przepisał Ketonal i Fluconazole i przeszło mega krwawieni i potem już wszystko było wporzadku..do dzisiaj..bo mam te plamienia..
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos
Data dodania: 07-02-2012, 14:22
zgłoś do moderacjicytuj
Witaj!
Czasem takie anomalia występują przy tabletkach. Jeśli w najbliższym czasie nie przejdzie Ci lub sytuacja powtórzy się udaj się do lekarza ginekologa. Chociaż dziwi mnie, że lekarz nie zmienił Ci antykoncepcji, chociaż jeśli do tej pory było ok.
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź