Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Antykoncepcja
Forum - Antykoncepcja
![]() Gość | Zaczełam brac tabletki antykoncepcyjne. Pierwsza tabletkę wziełam gdy zaczeła pojawiać się krew(środa), nie było krwi dużo, przypominała bardziej plamienie, okres rozkręcił się dopiero drugiego dnia(czwartek). I tu rodzi się pytanie czy środa była początkiem cyklu? Wczoraj zaryzykowałam i kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia i troche się teraz boję. Biore tabletki cilest, regularnie, zgodnie z ulotką i jestem na 18 tabletce. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Raczej możesz liczyć środę za początek cyklu. Przy 18 tabletce już nie masz się o co martwić, jesteś zabezpieczona. Mila |
Czy słyszałaś, że stosowanie wewnątrzmacicznej wkładki antykoncepcyjnej może powodować pewne dolegliwości, dowiedziałam sie o tym czytając: |
![]() Gość | a po ilu tabletki zaczynają działać ? Bo różnie słyszałam,po miesiącu, od pierwszej, po 14 tabletkach Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Powiem ci,że ja też miałam z tym problem i w ogóle nie zażywam tabletek.Nie wiem jak u Ciebie. Ja jak przeczytałam o skutkach przeraziłam się. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | dokładnie, a na ulotce niby pisze coś,ale tak naprawdę nic, a na dzieciaczka trochę nie czas Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Cześć. Pewności ie mamy. Musimy na oko. Ulotki wcale nie są tak dokładne. Sama zastanawiałam się nad antykoncepcją. Jednak zrezygnowałam dla własnego bezpieczeństwa Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Tabletki działają od pierwszego dnia Dziewczyny skutki jak skutki |