Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Antykoncepcja
Forum - Antykoncepcja
ostatnio op miesiące miałam odczucie takiego rwania w lewym jajniku ale jak byłam przed miesiączka to lekarz powiedział ze wszystko jest ok czy powinnam sci jeszcze raz Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
mam wrażenie że spuchł mi jajnik, wyczuwam go i mnie boli co robic??? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Napisz ile masz lat. Jak długo miesiączkujesz. Czy odbyłaś już (jeżeli tak to jak dawno) stosunek. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
mam 21 lat, miesiączkuje od 13-go roku życia odbyłam stosunek można powiedzieć niedawno bo w zeszłym tygodniu 2 razy pierwszy w poniedziałek potem w ostatnią sobotę tylko że ten bul czułam jeszcze przed ostatnim stosunkiem mam teraz wątpliwości czy to jajnik bo wyczuwam jakby niżej gołkę, na dzień dzisiejszy nie czuje bólu nie wiem czy mam się martwic i co z tym robić są jakieś domowe sposoby aby sobie poradzić z tym problemem??? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość |
Jezeli bierzesz pigulki, to uwazaj, bo sa sytuacje kiedy mocno obniza sie ich skutecznosc. |
mój cykl trwa 27 dni i jest regularny Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |