ciąża
Antykoncepcja
Grupa: OTWARTA

Antykoncepcja

• Założyciel:
  •  
  • Data powstania: 28-04-2012
Ciąża ? Niekoniecznie ? Ta grupa jest dla Ciebie...

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Oceń forum: 
 (4.1)

Forum - Antykoncepcja

Temat: Midiana [5]

Data dodania: 07-10-2011, 08:31
zgłoś do moderacjicytuj
biorę już 2gie opakowanie i czuję się po nich ok, zastanawia mnie tylko czemu jest o nich tak wiele negatywnych opinii w necie ... a wy jak sie po niej czujecie?
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
Data dodania: 07-10-2011, 08:34
zgłoś do moderacjicytuj
O wszystkich tabletkach znajdziesz coś negatywnego w necie. Jedna kobieta będzie się po nich dobrze czuła, a druga nie, bo skutki uboczne są uzależnione od danego organizmu. A poza tym, przeważnie pisze się o tym, że coś jest złe i niedobre.

Moja porada nie zastąpi porady lekarza bądź innego specjalisty. Nie posiadam wykształcenia medycznego, a moje porady mają jedynie charakter informacyjny (tabletki stosuję od 18. roku życia i stąd moja wiedza).

Data dodania: 23-10-2011, 12:36
zgłoś do moderacjicytuj
Hm... może szukamy w innych miejscach, ale szczerze mówiąc czytuję wyjątkowo dużo pochlebnych opinii na ich temat...
Data dodania: 12-11-2011, 10:06
zgłoś do moderacjicytuj
ja tam też widziałam wiele pochelebnych opinii nt midiany i sama się do nich dołączam, biore je już pół roku
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos
Data dodania: 12-11-2011, 10:07
zgłoś do moderacjicytuj
ja tam też widziałam wiele pochelebnych opinii nt midiany i sama się do nich dołączam, biore je już pół roku
Data dodania: 17-02-2012, 01:52
zgłoś do moderacjicytuj

Jezeli bierzesz pigulki, to uwazaj, bo sa sytuacje kiedy mocno obniza sie ich skutecznosc.

Zobacz tutaj

http://www.forumginekologiczne.pl/specjalista/ep,252,obnizona-skutecznosc-tabletki-antykoncepcyjnej,from-user