Antykoncepcja
Forum - Antykoncepcja
![]() Gość | biorę już 2gie opakowanie i czuję się po nich ok, zastanawia mnie tylko czemu jest o nich tak wiele negatywnych opinii w necie ... a wy jak sie po niej czujecie? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
O wszystkich tabletkach znajdziesz coś negatywnego w necie. Jedna kobieta będzie się po nich dobrze czuła, a druga nie, bo skutki uboczne są uzależnione od danego organizmu. A poza tym, przeważnie pisze się o tym, że coś jest złe i niedobre. Moja porada nie zastąpi porady lekarza bądź innego specjalisty. Nie posiadam wykształcenia medycznego, a moje porady mają jedynie charakter informacyjny (tabletki stosuję od 18. roku życia i stąd moja wiedza). Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Hm... może szukamy w innych miejscach, ale szczerze mówiąc czytuję wyjątkowo dużo pochlebnych opinii na ich temat... Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | ja tam też widziałam wiele pochelebnych opinii nt midiany i sama się do nich dołączam, biore je już pół roku Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos Oddano 1 głos |
![]() Gość | ja tam też widziałam wiele pochelebnych opinii nt midiany i sama się do nich dołączam, biore je już pół roku Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Jezeli bierzesz pigulki, to uwazaj, bo sa sytuacje kiedy mocno obniza sie ich skutecznosc. |