Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Antykoncepcja
Forum - Antykoncepcja
![]() Gość | Witam mam 16 lat i współżyje od sześciu miesięcy dość nie regularnie było może ok 9 stosunków,lecz za każdym razem włożenie penisa bardzo mnie boli, w czasie stosunku nie.. Czy jest to objaw małej miednicy ?? Czy może jakieś zapalenie (w ciągu 3 dnich były 4 stosunki,i każdy raz mnie bardzo boli). Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość |
![]() Gość | miejsce jest mokre,a po stosunku bardzo boli mnie brzuch szczególnie na dole. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos Oddano 1 głos |
Czy słyszałaś, że stosowanie wewnątrzmacicznej wkładki antykoncepcyjnej może powodować pewne dolegliwości, dowiedziałam sie o tym czytając: |
Moim zdaniem to też kwestia psychiki, za mało jesteś podniecona oraz gra wstępna jest (może?) przykrótka jak dla ciebie. Kwestia jest też jak i gdzie się to odbywa, czy jesteś odprężona czy myślisz o tym że ktoś może wejść i was nakryć? A to niestety nie sprzyja temu aby pożycie było udane. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy Oddano 2 głosy |
![]() Gość | zgadza się, czynnikami mogą być właśnie te, które wymieniła moja poprzedniczka, jeśli masz większe wątpliwości możesz napisać do eksperta na ***, lub po prostu udać się do lekarza Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | na ***, o Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |