ciąża
Antykoncepcja
Grupa: OTWARTA

Antykoncepcja

• Założyciel:
  •  
  • Data powstania: 28-04-2012
Ciąża ? Niekoniecznie ? Ta grupa jest dla Ciebie...

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Oceń forum: 
 (4.1)

Forum - Antykoncepcja

Temat: Plamienie... [4]

Data dodania: 04-04-2011, 22:06
zgłoś do moderacjicytuj
Od miesiąca uzywam plastrów antykoncepcyjnych Evra W ubiegły poniedziałek odkleiłam ostatni plasterek i czekałam na miesiączke lecz zamiast normalnego krwawienia miałam tylko bardzo skąpe plamienie Zastanawiam się czy to normalna reakcja organizmu?! To była pierwsza paczka plastrów...dzisiaj po tygodniu bez plastra przykleiłam nastepny Czy może mi ktoś doradzić?
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
Data dodania: 05-04-2011, 00:35
zgłoś do moderacjicytuj
Przez pierwsze 3 miesiące mogą się dziać takie rzeczy. Takie uroki antykoncepcji hormonalnej i organizm musi się przystosować smile Przeczytaj dokładnie ulotkę, powinno byc odniesienie do takiej sytuacji. W razie wątpliwości porozmawiaj ze swoim ginekologiem.
Data dodania: 05-04-2011, 00:39
zgłoś do moderacjicytuj
Aha i krwawienia z odstawienia-odklejenia, czyli ta 7dniowa przerwa, są o wiele słabsze od normalnego okresu, więc się niezamartwiaj i pilnuj tylko żeby plasterek sie dobrze trzymał. Powodzenia
Data dodania: 05-04-2011, 11:13
zgłoś do moderacjicytuj
tak tak przejrzalam setny raz ulotke.. Tak jak wspomnieliscie mialam na mysli krwawienie z odstawienia smile Plasterki trzymaja sie idealnie Czekam na wizyte u ginekologa i niestety jeszcze dwa tygodnie mi pozostaly do wizyty confused Dzieki za wiadomosci smile
Data dodania: 29-10-2011, 14:50
zgłoś do moderacjicytuj

Jezeli bierzesz pigulki, to uwazaj, bo sa sytuacje kiedy mocno obniza sie ich skutecznosc.

Zobacz tutaj

http://www.forumginekologiczne.pl/specjalista/ep,252,obnizona-skutecznosc-tabletki-antykoncepcyjnej,from-user