Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Antykoncepcja
Forum - Antykoncepcja
| Najnowszy komentarz w tym wątku | |
![]() Gość | Witam Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | przyjmuje cilest od 3 miesiecy niedawno kolezanka powiedziala mi ze jej ginekolog twierdzi iz te tabletki nie sa dla mlodych dziewczyn, w marcu skoncze 22 lata obawiam sie czy o zdrowie!!! jakie sa najlepsze tabletki dla kogos w moim wieku?? |
![]() Gość |
Czy słyszałaś, że stosowanie wewnątrzmacicznej wkładki antykoncepcyjnej może powodować pewne dolegliwości, dowiedziałam sie o tym czytając: |
![]() Gość | czy Cilest jest bez recepty?? jesli tak to ile kosztuje ?i czy sa jeszcze jakies pigulki antykoncepcyjne bez recepty? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 5 głosów Oddano 5 głosów |
![]() Gość | wszystkie tabletki anty są na receptę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cilest-niejestem pewna ale ok 31 zł Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Cilest uzywam od ponad roku czasu i jestem zadowolona z tableteczek.cena dokladna:29,70 czyli w zaokragleniu 30zł. GORĄCO POLECAM Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Ja Cilest biore niecaly miesiac. Jak narazie bola mnie piersi, poza tym wszystko jest jak narazie ok. Za Cilest placilam niecale 25 zl. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | No ja wlasnie za kilka dni zaczne brac Cilest bo polecil mi go ginekolog.Ale mam pytanie. Czy jak juz sie bierze tabletki antykoncepcyjne to facet moze miec wytrysk we mnie? Bo troche sie boje... bo w koncu bedzie we mnie ta sperma... i ise obawiam czy to ejst bezpieczne. Prosze odpowiedzcie mi... moze facet miec wytrysk we mnie? czy lepiej stosowac cos dodatkowo? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 5 głosów Oddano 5 głosów |
![]() Gość | Skutecznosc tabletek podobno jest 99%, wiec nie powinnas sie obawiac Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 3 głosy Oddano 3 głosy |
![]() Gość | a ja mam jeszcze inne pytanie Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos Oddano 1 głos |
![]() Gość | wiadomość usunięta z powodu naruszenia regulaminu Forum treść wiadomości zachowana w archiwum Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy Oddano 2 głosy |