ciąża
Antykoncepcja
Grupa: OTWARTA

Antykoncepcja

• Założyciel:
  •  
  • Data powstania: 28-04-2012
Ciąża ? Niekoniecznie ? Ta grupa jest dla Ciebie...

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Oceń forum: 
 (4.1)

Forum - Antykoncepcja

Temat: Cilest [2420]

Data dodania: 11-05-2012, 01:21
zgłoś do moderacjicytuj
Witam smile jestem podczas brania 3 blistra. Czy wśród was jest też ktos taki kto boi sie ciąży mimo tabletek? ja z chłopakiem stwierdzilismy ze nie odstawimy narazie prezerwatyw bo jak sobie pomyślimy ile strachu będzie nas kosztowało po kazdym stosunku! ;( ajj, własciwie nie wiem co robic bo chcialabym uprawiac seks bez prezerwatwy ale sie naczytałam troche o ciążach po cilescie i sie boję.
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

1

2

3

4

5

...

»

z 242

Data dodania: 20-01-2006, 21:33
zgłoś do moderacjicytuj
przyjmuje cilest od 3 miesiecy niedawno kolezanka powiedziala mi ze jej ginekolog twierdzi iz te tabletki nie sa dla mlodych dziewczyn, w marcu skoncze 22 lata obawiam sie czy o zdrowie!!! jakie sa najlepsze tabletki dla kogos w moim wieku??
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 3 głosy
Oddano 3 głosy
Data dodania: 20-01-2006, 22:28
zgłoś do moderacjicytuj
cilest sa jak najbardziej dla mlodych osob. nie ma wiekowych norm dla pigulek. mozna sie zastanowic ewentualnie nad tkimi jak jeanine i yasmin ktore maja wiecej hormonow.
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
Oddano 2 głosy
Data dodania: 02-02-2006, 19:01
zgłoś do moderacjicytuj

Czy słyszałaś, że stosowanie wewnątrzmacicznej wkładki antykoncepcyjnej może powodować pewne dolegliwości, dowiedziałam sie o tym czytając:

http://www.forumginekologiczne.pl/specjalista/ep,232,dolegliwosci-zwiazane-ze-stosowaniem-wewnatrzmacicznej-wkladki-antykoncepcyjnej,from-user

Data dodania: 15-02-2006, 15:34
zgłoś do moderacjicytuj
czy Cilest jest bez recepty?? jesli tak to ile kosztuje ?i czy sa jeszcze jakies pigulki antykoncepcyjne bez recepty?
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 5 głosów
Oddano 5 głosów
Data dodania: 15-02-2006, 15:41
zgłoś do moderacjicytuj
wszystkie tabletki anty są na receptę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cilest-niejestem pewna ale ok 31 zł
Data dodania: 20-02-2006, 17:23
zgłoś do moderacjicytuj
Cilest uzywam od ponad roku czasu i jestem zadowolona z tableteczek.cena dokladna:29,70 czyli w zaokragleniu 30zł. GORĄCO POLECAM icon_wink.gificon_wink.gificon_cheesygrin.gif
Data dodania: 22-02-2006, 15:26
zgłoś do moderacjicytuj
Ja Cilest biore niecaly miesiac. Jak narazie bola mnie piersi, poza tym wszystko jest jak narazie ok.

Za Cilest placilam niecale 25 zl.
Data dodania: 22-02-2006, 19:46
zgłoś do moderacjicytuj
No ja wlasnie za kilka dni zaczne brac Cilest bo polecil mi go ginekolog.Ale mam pytanie. Czy jak juz sie bierze tabletki antykoncepcyjne to facet moze miec wytrysk we mnie? Bo troche sie boje... bo w koncu bedzie we mnie ta sperma... i ise obawiam czy to ejst bezpieczne. Prosze odpowiedzcie mi... moze facet miec wytrysk we mnie? czy lepiej stosowac cos dodatkowo?
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 5 głosów
Oddano 5 głosów
Data dodania: 23-02-2006, 13:17
zgłoś do moderacjicytuj
Skutecznosc tabletek podobno jest 99%, wiec nie powinnas sie obawiac icon_smile.gif Ja cilest po paru dniach musialam odstawic, bo czulam sie koszmarnie. Mialam zle samopoczucie, bylam wsciekla bez powodu ... Szkoda, ze nie ma pieniedzy na to zeby robic nam badania zanim lekaz przepisze tabletki icon_frown.gif Slyszalam, ze bardzo niezdrowo jest je przyjmowac przez dluzej niz 8miesiecy.
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 3 głosy
Oddano 3 głosy
Data dodania: 25-07-2006, 13:16
zgłoś do moderacjicytuj
a ja mam jeszcze inne pytanieicon_smile.gifbyc moze glupie...bo zamierzam sie wybrac do ginekologa,zeby przepisal mi jakies tabletki, i czy co miesiac bede musiala do niego chodzic zeby przepisywal mi kolejne opoakowania?
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos
Data dodania: 03-09-2006, 19:26

wiadomość usunięta z powodu naruszenia regulaminu Forum

treść wiadomości zachowana w archiwum

Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
Oddano 2 głosy