ginekologia
Ginekologia  - forum dla rodziny i pacjenta
Grupa: OTWARTA

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

• Założyciel: medforum
  •  
  • Data powstania: 28-04-2012
Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Oceń forum: 
 (3.6)

Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

,,Dziwna" grypa!!!! Proszę o pomoc!
smilefrownbiggrinwinkeekcoolconfusedrazzmadarrowexclaimevilcrycheesygrin
Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku:,,Dziwna" grypa!!!! Proszę o pomoc!

Data dodania: 24-08-2009, 16:46
Witam!

Objawy sa rzeczywiście niepokojace i bez wizyty lekarskiej raczej się nie obejdzie. Nie sądzę, aby w sytuacji realnego podejrzenia zakażnia wirusem świńskiej grypy, objawy mogły być zbagatelizowane.

[addsig]

Pozdrawiam!
Agnieszka Krzywicka
Ekspert Medforum
Śląskie Centrum Pediatrii w Zabrzu

Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
Data dodania: 22-08-2009, 06:40
Witam serdecznie! Moja 12-letnia córka od dwóch dni ma bardzo wysoką gorączkę ( powyżej 39 stopni ). Na początku myślałam, że jest to,,zwyczajna,, grypa, ale zaczynam mieć podejrzenia, że mogła zarazić się wirusem świńskiej grypy! Mieszkam w Anglii i dostałam pismo ze szkoły, że kilkoro dzieci zachorowało na tą grypę! Jestem przerażona! Nie byłam jeszcze u lekarza. Tym bardziej, że ja i mój mąż zaczynamy mieć te same bardzo ostre objawy! Nigdy takich objawów grypy nie zauważyłam u siebie, ani wcześniej u moich dwóch córek. Opiszę objawy: bardzo wysoka gorączka, silne dreszcze, gorączka nie znika po podaniu leków przeciwgorączkowych ( ibuprofen ), ostre napadowe bóle brzucha ( szczególnie w górnej jego części ), silny ból głowy, bardzo intensywny dziwny zapach potu ( dla mnie prawie nie do opisania), tak jakby bardzo kwaśny...czuć go w całym domu mimo częstego wietrzenia pomieszczeń, u córki i u męża wystąpiło dziwne owrzodzenie jamy ustnej ( białe, rozlane, pogrubione, ale nie sączące się plamy ), narazie małobolesne, nie mamy biegunki. Bardzo proszę o poradę! Dzisiaj udam się jak najszybciej do lekarza. ale pozostaje mi tylko pogotowie. Boję się, że lekarz może zbagatelizować objawy. Jeszcze raz proszę o poradę. Z góry dziękuję! Monika!
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź